İSTANBUL / BAĞCILAR - Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Mrt

Okulumuz öğrencileri, Bilim ve Teknoloji Haftası ile ilgili resim çizdiler ve pano hazırladılar.

Mrt

5-B sınıfı öğrencileri en sevdikleri filmleri tanıttılar. Filmin konusunu ve karakterlerini anlatan öğrencilerimiz, sizlere de bu filmleri izlemenizi tavsiye ediyorlar.

Mrt

5-A sınıfı öğrencileri en sevdikleri filmleri tanıttılar. Filmin konusunu ve karakterlerini anlatan öğrencilerimiz, sizlere de bu filmleri izlemenizi tavsiye ediyorlar.

Mrt

01-07 Mart “Deprem Haftası" faaliyetleri kapsamında eğitim ve tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

SEN ALPER GEZERAVCI'NIN YERİNDE OLSAYDIN NE YAPARDIN ?

Şubat ayı NFK DUVAR GAZETESİ konu başlığımızı belirlememizde uzaya çıkan ilk Türk astronot vardı. Bu gururu tüm benliğimizle ülkece yaşadık. Aynı gururu tekrar yaşayacağımızdan emin olduğumuz için belki biz de bir gün uzaya gidebiliriz diye düşünmedik değil.Biz de çocuklara onun yerinde olsaydınız neler yapardınız diye sorduk ve aldığımız cevapları gazetemizde yayınladık.

İyi okumalar dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri ile Harbiye Askeri Müzesi ve Rahmi Koç Müzesine gezi gerçekleştirdik.

Ock

Sekizinci sınıf öğrencilerimizle yarıyıl tatili öncesi motivasyonumuzu artırmak hedeflerimizi daha iyi belirlemek amacıyla Demirören medya ve teknoloji mesleki ve teknik  Anadolu lisesine gezi gerçekleştirilmiştir.

Ock

Mezun ettiğimiz öğrencilerimizden Pertevniyal Lisesi’nde okuyan Yusuf Kaşıkçı Ve Aleyna Melek Çamoğlu, Çemberlitaş Lisesi’nde okuyan Taha Sarımustafaoğlu, Necmettin Erbakan Fen Lisesi’nde okuyan Cemile Nisa Yılmaz, Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesinde okuyan Esma Hayal Münüklü, Mehmet Niyazi Altuğ Anadolu Lisesi’nde okuyan Serra Kıdam isimli öğrencilerimiz ile LGS dönemindeki deneyimlerinden bahsederek şuanki sekizinci sınıflarımızla motivasyon sohbeti gerçekleştirdik.